Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر بلغارستان گفت: آرامگاه شمس تبریزی از ظرفیت مناسب برای ثبت جهانی در یونسکو برخوردار است و باید مراحل ثبت جهانی را طی کند. ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۰ استانها آذربایجان غربی نظرات

کریستو پولنداکوف در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در خوی، اظهار داشت: دولت ایران بانی واقعی آرامگاه شمس تبریزی بوده و از برنامه‌های فرهنگی در ایران نهایت بهره را می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همکاری فرهنگی بین کشورهای مختلف سبب می‌شود که نمایندگان آن کشورها در همایش شمس و مولانا شرکت کرده و از خوی نیز بازدید می‌کنند و بر این اساس فرصت خوبی در جهت تبلیغ خوی به وجود می‌آید و در این راستا زمینه همکاری آموزشی، تجاری و فرهنگی فراهم می‌شود.و

پولنداکوف گفت: در مدت‌زمان کوتاه خوی ازلحاظ گردشگری توانایی رسیدن به قونیه را دارد و نیز این شهر از زیرساخت‌های خوبی بهره‌مند‌است و به همین دلیل با ایجاد زیرساخت نسبی، گردشگر جذب‌شده و برای تحقق این امر باید رسانه‌ها به وظیفه سنگین خود عمل کرده و تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری را بر عهده بگیرند.

سفیر بلغارستان در ایران با اشاره به برنامه‌های اجراشده در همایش شمس و مولانا تصریح کرد: برنامه‌های اجراشده در جشنواره شمس و مولانا کافی نیست و برای جذب علاقه‌مندان، رقص‌های سنتی صوفی و چاپ آثار مختلف شمس تبریزی به زبان‌های مختلف جهان و پخش گسترده آن به برنامه‌های همایش شمس تبریزی افزوده شود.ی

وی خاطرنشان کرد: شهرستان خوی از ظرفیت بزرگ اقتصادی و سرمایه‌گذاری بهره‌مند‌است و از امتیازات موجود این شهرستان می‌توان به منابع آب فراوان، زمین‌های حاصلخیز کشاورزی، نزدیک‌ترین شهر ایران به اتحادیه اروپا، عبور راه‌آهن از مرز رازی و نزدیکی به سه کشور مهم منطقه اشاره کرد ونیز بلغارستان به‌عنوان دروازه اروپا از این امکانات خوی می‌تواند بهره‌مند شود.

پولنداکوف بیان داشت: بارگاه شمس تبریزی از ظرفیت مناسب برای ثبت جهانی در یونسکو برخوردار بوده و باید مراحل ثبت جهانی را طی کرد وبر این اساس فرصتی پیش خواهد آمد که جمعیت کل جهان از ایده‌های صلح شمس تبریزی بهره‌مند شده و به صلح در جهان کمک خواهد شد.

سفیر بلغارستان در ایران گفت: دربخش فرهنگی سفارت تحقیق و مطالعه و همکاری در زمینه‌هایی از باستانی، ایران‌شناسی، عکاسی، موسیقی  فراهم‌شده است و در این راستا برنامه‌های مشترک فرهنگی در خوی برگزار می‌شود و همچنین فرصت‌های خوبی برای تبلیغ ظرفیت‌های شهرستان و جذب سرمایه‌گذار و گردشگر از بلغارستان فراهم می‌شود.

انتهای پیام/

R41361/P1336/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بخش الموت شرقی اظهار کرد: برخی ظرفیت‌ها نه استانی، بلکه کشوری و جهانی است که الموت و ظرفیت‌های آن نیز جزو همین ظرفیت‌های مهم است اما متأسفانه بسیاری از این پتانسیل‌ها مغفول مانده است.

وی ضمن اشاره به دلایل سد شدن مشکلات پیش پای پیشرفت پروژه‌ها تصریح کرد: ریشه حل بسیاری از مشکلات در حوزه پروژه‌های منطقه‌ای، انسجام و وحدت مسئولان برای رضایت مردم است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن اشاره مجدد به اهمیت خدمت رسانی به مردم یادآور شد: نوکری برای مردم بالاترین عبادات، جایگاه و مقام است و این مقام برای یک مسئول ماندنی است چراکه آنچه را مردم بپسندند و از آن رضایت داشته باشند، برای مسئولان عزت آفرین است.

آبنوش کشاورزی و باغداری الموت را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: باید هدف همه فعالیت و کارها، مردم باشد و حالا که شاهد مهاجرت معکوس و بازگشت مردم به روستاها هستیم، نباید در این فرآیند مانع ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هرچه الموت رونق پیدا کند، به نفع همه ایران است و در بیان جایگاه الموت همین بس که الموت جزو مهم‌ترین مقاصد گردشگری جهانی است و یکی از پیام‌های رونق یافتن گردشگری، ثبات، امنیت و آرامش در کشور است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک خواستار بهره مندی از این ظرفیت‌ها برای رونق گردشگری در الموت با هدف خدمت‌رسانی به مردم منطقه شد و این جلسه شورای اداری را مقدمه آغاز فعالیت‌های بزرگ برای الموت دانست.

رسیدگی به قلعه شمس کلایه، رونق پروژه‌های گردشگری، جلوگیری از دستبرد میراث گرانبهای فرهنگی کشور، احداث موزه گازرخان، ثبت جهانی الموت، ارائه چهره واقعی از قلعه الموت و تاریخ منطقه و نقش آن در جهان اسلام و فرهنگ مقاومت، موضوعات مرتبط با حوزه قضائی و نیازهای بخش، رسیدگی به راه‌های روستایی و بخصوص محورهای خاکی ازجمله موارد مطرح شده در این شورا بود.

کد خبر 6100409

دیگر خبرها

  • دیدار سفیر ایران در بلاروس با امیرعبداللهیان
  • آرامگاه «حمید سبزواری» به بهره برداری می‌رسد
  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • ایران مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • بازدید سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران
  • هفته جهانی نجوم، تعامل بین منجمان و شهروندان
  • سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران بازدید کرد